Beste brow bar in eindhoven

treatments
model foto voor browtime website
waarom permanente make up?

Het dagelijks stylen van je wenkbrauwen hoeft nu niet meer. Tijdens het zwemmen een bezoek aan de sauna of op vakantie, jouw wenkbrauwen zien er altijd perfect uit.

Met PMU kunnen we kale plekken en oneffenheden bijwerken, ook kunnen we hiermee een optimale symmetrie bereiken.

De techniek van permanente make-up is niet te vergelijken met een aantal jaren geleden. De semi-permanente make up is verfijnder en natuurlijker dan ooit. Back in the days bleek semi-permanent make-up achteraf vaak helemaal niet tijdelijk te zijn, maar een echte tattoo!! Die tijden zijn gelukkig voorbij. De permanente make-up van nu is echt tijdelijk! Zo kun je je brows up to date houden volgens de laatste trends.

Om de beste kwaliteit en resultaten aan te bieden heb ik mijn opleiding bij Phi gedaan en werk ik met Phi producten. Door trainingen blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ik werk volgens de GGD richtlijnen.

logo met membership nummer browtime

BROWS ZIJN SUPER BELANGRIJK VRAAG ONS WAT BIJ JE PAST

OMBRÉ POWDER BROWS

Ombre Powderbrows zijn ‘WowBrows’.

Wenkbrauwen met een mooie overloop en poederachtig effect. Deze brows hoef je niet meer aan te zetten met wenkbrauwpoeder, ze zijn al helemaal perfect.

Ombre, dus geen harde lijnen meer. Een mooi ombre effect creëren we door de pigmenten te schaduwen. Hierdoor ontstaat een zachte natuurlijke overloop van licht naar donker. De powderbrow techniek is geschikt voor alle huidtypes, geeft de minste huidbeschadiging en is niet zo pijnlijk als micoblading. Ook is deze techniek uitermate geschikt voor opfrissen of verbeteren van oude PMU en/of het opvullen van kale plekken.
Na ongeveer 1 jaar kun je terugkomen voor een opfrisbeurt.

 

HENNA BROWS

Wil je strakke volle wenkbrauwen waar je niks meer aan hoeft te doen maar vind je PMU een te grote stap? Probeer dan onze HennaBrows. Dit geeft meteen een goed beeld hoe Powderbrows jou staan. Het blijft gemiddeld 4-6 weken zitten.

Henna werd al gebruikt in de oudheid en is 100% natuurlijk. We beschikken over alle kleuren dus ieder huidtype kan bij ons terecht. Tijdens de behandeling worden niet alleen de haartjes maar ook de huid geverfd. Hierdoor ogen je Brows een stuk voller.

Met Henna kun je mooie, strakke wenkbrauwen creëren waar je een aantal weken niks meer aan hoeft te doen Om ze goed bij te houden, adviseren wij om de 3 à 4 weken terug te komen. Op deze manier blijven jouw HennaBrows het allermooiste.

 

BROW TINTING

Brow Tinting is het verven van je wenkbrauwen op een professionele manier. 

Om de wenkbrauwen meer volume en definitie te geven, worden ze geverfd. Met name de puntjes van wenkbrauwen zijn vaak wat dunner en lichter van kleur waardoor ze niet of nauwelijks te zien zijn. Het verven van de wenkbrauwen geeft de uiteinden van deze haartjes en zelfs de onzichtbare donshaartjes direct definitie waardoor de wenkbrauwen voller lijken.

Zelfs als je van nature donkere wenkrauwen hebt, kan verven een groot verschil maken. Niet iedereen heeft evenveel (dons)haar waardoor het effect per persoon kan verschillen. Het resultaat van Brow Tinting blijft 4 tot 6 weken zichtbaar.

BROW LAMINATION

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. … Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.


Brow lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt. Ook als je geen uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt. Het resultaat van de eyebrow lamination blijft tot 8 weken zichtbaar.

BROW SHAPING

Heb je weinig tot eigenlijk geen tijd om jouw wenkbrauwen in vorm te brengen? Dan ben je van harte welkom.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je juist wel tijd vrij maakt om zelf aan de slag te gaan met jouw wenkbrauwen. Juist omdat wenkbrauwen helemaal in zijn op dit moment en social media hier flink aan heeft bijgedragen in de zoektocht naar de perfect brows. Je wordt bijna letterlijk met alle woorden zoals shapen, waxing, tinting om de oren geslagen.

Wij begrijpen dat je dan zelf zou kunnen denken dat je niet achter wil lopen en wel wat meer tijd aan jouw wenkbrauwen wilt besteden om ze mooi in vorm te krijgen.

LASH VOLUME LIFT

Tijdens de behandeling worden je bovenwimpers over een bol, siliconen vormpje gekamd, waarna een liftende gel wordt aangebracht. Na tien minuten wordt de gel weer verwijderd en worden je wimpers geneutraliseerd met een vloeistof. Je wimpers worden hierdoor vanaf de wortel gelift en lijken tot wel twee keer zo lang. Wil je je wimpers nog meer laten opvallen? Dan kun je ze na de behandeling ook nog laten verven voor een extra intense blik. Een behandeling duurt over het algemeen niet langer dan 45 minuten en je hebt tot wel 6 weken plezier van je gelifte wimpers.
Wil je meer weten over onze LVL behandeling of combi deals contact ons even.

WAXING

De haren tussen de wenkbrauwen, maar ook aan de bovenkant en onderkant worden verwijderd. Met een kleine waxspatel wordt de vloeibare wax op de huid uitgesmeerd. Na enkele seconden is de wax afgekoeld en hard en kan deze er met een snelle beweging tegen de haargroei in worden afgetrokken.
Houd er rekening mee dat deze behandelingen alleen worden gedaan in combinatie met een ander Browtime behandeling. Wij werken allen met de beste producten om schade en kleinen brandblaartjes aan het gezicht te vermijden. 

COMBI DEALS

Laten we beginnen met het duidelijk maken dat alles mogelijk is. De klant is Queen bij Browtime!!
We kunnen eindeloos combi deal verkopen maar onze prioriteit is een tevreden klant en elke klant heeft andere wensen.

Wij willen graag helpen bij het zoeken naar de behandeling die het beste bij de klant matched. Sommige PMU behandelingen zijn misschien te ingrijpend op het eerste moment en adviseren wij een minder permanente behandeling om u als klant te laten zien wat een Henna behandeling of een shape behandeling met de Brows doet. tot snel bij ons op de bank.

it's time it's brow time it's time it's brow time

MIJN WERKWIJZE Samen kijken wij naar jouw wensen en de mogelijkheden. Als het goed is heb je de procedure en alle formulieren thuis al een keer doorgelezen, maar voor de zekerheid nemen we deze nog een keer door. Na het ondertekenen gaan we over tot actie. Ik teken de wenkbrauwen uit en houd hierbij rekening met jouw wensen en de botstructuur. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent gaan we beginnen. De behandeling duurt zo’n 2,5 uur. Een permanente make up behandeling bestaat uit 2 afspraken. De tweede afspraak kijken we samen naar de vorm en kleur, mocht het nodig zijn kunnen we deze aanpassen.,

NA DE BEHANDELING Ook na de behandeling is een goede verzorging van de wenkbrauwen belangrijk. We vragen je dan ook de nazorginstructies op te volgen, die je op de brekingspagina vindt. Hoe lang de pmu blijft zitten ligt aan jouw huid, maar voor een mooie frisse look raad ik aan ieder jaar terug te komen voor een touch up.

Jaime

OUR MISSION AND PHILOSOPHY

Empowering Women and bringing their brows to life

Dit vinden onze klanten van ons.... zo fijn om te horen

Jaime en haar team hebben de afgelopen jaar me super behandeld en zijn zonder twijfel de beste in de PMU branche. Ze weten precies hoe ze me een mooi gevoel kunnen geven, en elk bezoek is een ontspannende, fantastische ervaring.

Lorena Bakker