knap knapper knapst

services
services
browtime by jaime
waarom permanente make up

Het dagelijks stylen van je wenkbrauwen hoeft nu niet meer. Tijdens het zwemmen een bezoek aan de sauna of op vakantie, jouw wenkbrauwen zien er altijd perfect uit.

Met PMU kunnen we kale plekken en oneffenheden bijwerken, ook kunnen we hiermee een optimale symmetrie bereiken.

De techniek van permanente make-up is niet te vergelijken met een aantal jaren geleden. De semi-permanente make up is verfijnder en natuurlijker dan ooit. Back in the days bleek semi-permanent make-up achteraf vaak helemaal niet tijdelijk te zijn, maar een echte tattoo!! Die tijden zijn gelukkig voorbij. De permanente make-up van nu is echt tijdelijk! Zo kun je je brows up to date houden volgens de laatste trends.

Om de beste kwaliteit en resultaten aan te bieden heb ik mijn opleiding bij Phi gedaan en werk ik met Phi producten. Door trainingen blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en ik werk volgens de GGD richtlijnen.

BROWS ZIJN SUPER BELANGRIJK VRAAG ONS WAT BIJ JE PAST

ombré Powderbrows

Ombre Powderbrows zijn ‘WowBrows’.

Wenkbrauwen met een mooie overloop en poederachtig effect. Deze brows hoef je niet meer aan te zetten met wenkbrauwpoeder, ze zijn al helemaal perfect.

Ombre, dus geen harde lijnen meer. Een mooi ombre effect creëren we door de pigmenten te schaduwen. Hierdoor ontstaat een zachte natuurlijke overloop van licht naar donker. De powderbrow techniek is geschikt voor alle huidtypes, geeft de minste huidbeschadiging en is niet zo pijnlijk als micoblading. Ook is deze techniek uitermate geschikt voor opfrissen of verbeteren van oude PMU en/of het opvullen van kale plekken.

Na ongeveer 1 jaar kun je terugkomen voor een opfrisbeurt.

Want to wake up beautiful? Ga voor powderbrows bij browtime.

Microblading

‘A little piece of Art’ dat vind ik van microblading. Tenminste, als ze perfect gezet zijn. Daarom heb ik voor PhiBrows gekozen. Zij waren de eerste en naar mijn mening de beste door het blijven streven naar perfectie.

Met microblading creëren we haartjes die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. We doen dit door kleine sneetjes in de opperhuid te maken, daarna gaat het kleurpigment eroverheen en moet even intrekken. Is dit pijnlijk? Het is idd pijnlijker dan powderbrows die machinaal worden gezet. Is het de moeite waard? Dat ligt aan jouw wensen.

HENNABROWS

Wil je strakke volle wenkbrauwen waar je niks meer aan hoeft te doen maar vind je PMU een te grote stap? Probeer dan onze HennaBrows. Dit geeft meteen een goed beeld hoe Powderbrows jou staan. Het blijft gemiddeld 4-6 weken zitten.

Henna werd al gebruikt in de oudheid en is 100% natuurlijk. We beschikken over alle kleuren dus ieder huidtype kan bij ons terecht. Tijdens de behandeling worden niet alleen de haartjes maar ook de huid geverfd. Hierdoor ogen je Brows een stuk voller.

Met Henna kun je mooie, strakke wenkbrauwen creëren waar je een aantal weken niks meer aan hoeft te doen Om ze goed bij te houden, adviseren wij om de 3 à 4 weken terug te komen. Op deze manier blijven jouw HennaBrows het allermooiste.

Het varieert per persoon hoe lang de Henna verf blijft zitten, dit is ook afhankelijk van het reinigen. Maar het kan tot 14 dagen op de huid blijven en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

 

it's time it's brow time it's time it's brow time

MIJN WERKWIJZE Samen kijken wij naar jouw wensen en de mogelijkheden. Als het goed is heb je de procedure en alle formulieren thuis al een keer doorgelezen, maar voor de zekerheid nemen we deze nog een keer door. Na het ondertekenen gaan we over tot actie. Ik teken de wenkbrauwen uit en houd hierbij rekening met jouw wensen en de botstructuur. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent gaan we beginnen. De behandeling duurt zo’n 2,5 uur. Een permanente make up behandeling bestaat uit 2 afspraken. De tweede afspraak kijken we samen naar de vorm en kleur, mocht het nodig zijn kunnen we deze aanpassen.,

NA DE BEHANDELING Ook na de behandeling is een goede verzorging van de wenkbrauwen belangrijk. We vragen je dan ook de nazorginstructies op te volgen, die je op de brekingspagina vindt. Hoe lang de pmu blijft zitten ligt aan jouw huid, maar voor een mooie frisse look raad ik aan ieder jaar terug te komen voor een touch up.

Jaime Wilson

OUR MISSION AND PHILOSOPHY

Empowering Women and bringing their brows to life

Dit vinden onze klanten van ons.... zo fijn om te horen

Jaime and her team have been looking after me for the past 2 years, and are without a doubt the best in the industry. They know exactly how to make me feel beautiful, and every visit is a relaxing, fabulous experience.

Lorena Barker

Visit Us

Zandbloem 42
5658BH Eindhoven
Nederland
Tel: 06-14024746

WORKING HOURS

Maandag – Vrijdag
09:00 uur – 20:00 uur
Zaterdag – Zondag – gesloten

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en exclusieve aanbiedingen en meer…

© Browtime All Rights Reserved 2021